Genel Duyurular
17.01.2023

İNGİLİZCE YETERLİLİK SINAV TARİHİ (18.01.2023)

LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN İNGİLİZCE SINAVI TAKVİMİ
SCHEDULE FOR THE PROFICIENCY TEST OF ENGLISH (18.01.2023)

Sınav /Exam Tarih /Date Saat /Time Yer/ Place Önemli /Important
İngilizce Yeterlik Sınavı
(Proficiency Test of English)
18 Ocak 2023 Çarşamba

Jan 18th, 2023 Tuesday
10:00 Akköprü Kampüsü/ Akköprü-Ankara Tüm öğrencilerin 15 dakika önce sınava girecekleri dersliklerde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Please arrive at the exam rooms 15 minutes before the exam.
 Yazma Sınavı
 (Writing Exam)
18 Ocak 2023 Çarşamba

Jan 18th, 2023 Tuesday
13:30 Akköprü Kampüsü/ Akköprü-Ankara Tüm öğrencilerin 15 dakika önce sınava girecekleri dersliklerde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Please arrive at the exam rooms 15 minutes before the exam.

Not/Note:

1. Öğrencilerin sınava gelirken kurşun kalem, silgi ve geçerli bir kimlik belgesi getirmeleri önemle rica olunur. (Please bring a pencil, an eraser, and a valid ID Card with yourselves to exam.)
  2. Sınava geç gelen öğrenciler sınav salonuna alınmayacaktır. (Students who arrive late for the exam will not be allowed to participate the exam hall.)

*Öğrencilerin sınav yerlerine ilişkin liste aşağıdaki linke sunulmuştur.Öğrencilerimizin isimlerini ve sınıf bilgilerini kontrol ederek gelmeleri rica olunur.(The list of the exam venues of the students is mentioned in the link below. Our students are requested to check their names and class information before exam.)

18.01.2023 Proficiency Test of English Schedule & Student List (Graduate Students)

Address:   Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı (Akköprü Yerleşkesi)

Zübeyde Hanım Mahallesi Elif Sok.  No:4 İskitler / Altındağ / Ankara